Știrea zilei

Grav accident în Chișinău. Pasagerul aruncat peste geam, iar mașina făcută zob | FOTO

O mașină a fost transformată într-un morman de fiare, după ce a fost implicată într-un accident. Coliziunea a avut loc în această după-amiază, în jurul orei 14:15, la intersecția bulevardului Ștefan cel Mare cu strada Serghei Lazo, din centrul capitalei, scrie deschide.md.

Din imaginile surprinse de un martor ocular, care le-a făcut publice pe o rețea de socializare, se vede că una din automobile a fost practic distrusă în totalitate și a rămas blocată pe carosabil.

Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, ne-a declarat că în urma impactului două persoane care se afla în automobilul Renault, șoferul și pasagerul, au fost transportați la spital. Ultimul se află în stare gravă, după ce a fost aruncat peste geam din automobil.

„Inițial poliția a fost anunțată despre faptul că în accident ar fi fost implicate trei automobile, însă la fața locului s-a stabilit că este vorba doar despre două unități de transport, un Mitsubishi și un Renault. Ambele automobile veneau din sensuri opuse, când șoferul  automobilului Mitsubishi, un bărbat în vârstă de 54 de ani, a încercat să vireze la stânga pe strada Serghei Lazo,  a izbit violent automobilul Renault. În urma impactului, automobilul Renault a fost grav avariat, iar pasagerul a fost proiectat din automobil pe geam. Dânsul a fost transportat la spital în stare gravă. La spital a fost transportat și șoferul automobilului Renault”, ne-a spus Stati.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în lume: Țările europene continuă relaxarea restricțiilor, numărul oficial al deceselor în Rusia – pus sub semnul întrebării, EC salută relansarea economiei europene | VIDEO

Țările europene continuă relaxarea restricțiilor impuse pe perioada pandemiei de coronavirus, iar Comisia Europeană a …