Știrea zilei

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în urma demersurilor făcute de consilierul municipal al Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenko. Echipa noastră de filmare a reușit să discute cu oamenii, care după ani buni de așteptare, în sfârșit, vor avea parte de un drum mai bun, dar și de un sistem de canalizare reparat.

Locuitorii din strada Haltei, din capitală, ne-au mărturisit că drumul și sistemul de canalizare nu au fost reparate de ani buni. Chiar dacă acum trei ani, au demarat unele lucrări, acestea nu au fost duse până la capăt. Acum însă, datorită implicării consilierului Partidului „ȘOR” Valerii Klimenko, în scurt timp, oamenii vor observa primele schimbări pe strada lor.

Așa o presimțire că noi nimănui nu trebuim, foarte mulți dintre chișinăuieni nici nu știu că aici locuiesc oameni.

Nu avem transport, nu avem gradiniță, pensionarii sunt nevoiți să circule pe pod.

 Sunt mulțumită de faptul că Klimenko Valerii Ivanovici a reacționat la rugămintea noastră să vină și nă ne ofere puțin timp și să asculte ce probleme avem. În primul rând, problemele cu care ne confruntăm sunt drumurile de acces, apa, canalizarea, transportul.

Consilierul municipal din partea Partidului ”ȘOR” Valerii Klimenko a declarat că formațiunea din care face parte nu-și uită promisiunile electorale, iar străzile Pașcani, Negreșteni și Tăbăcăria Veche, vor fi reparate capital.

VALERII KLIMENKO, consilier municipal, Partidul Politic ”ȘOR”: Peste trei luni, trei luni și jumătate vor finisa lucrările de canalizare și următoarea etapă va fi așternutul asfaltului. Va fi făcut trotuarul, care aici practic nu este.

Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR” Valeri Klimenko este cunoscut datorită implicării sale în soluționarea problemelor de interes comunitar.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19 în Moldova: Încă zece persoane au pierdut lupta cu virusul, alți 195 de oameni au fost testați pozitiv la coronavirus | VIDEO

Încă zece persoane au pierdut lupta cu virusul COVID-19, în ultimele 24 de ore. Victimele …