Știrea zilei

Grație proiectului Televiziunii Centrale, „Ora Stelelor”, melodia „Vin Acasă” a cucerit inimile ascultătorilor | VIDEO

Datorită proiectului „Ora Stelelor” de la Televiziunea Centrală, a apărut o melodie care câștigă din ce în ce mai multă popularitate în fiecare zi. Piesa „Vin Acasă”, interpretată de Maria Kazarinova, a fost scrisă de producătorul și compozitorul Natan și i-a fost oferită finalistei în calitate de premiu special în cadrul proiectului muzical inedit.

Proiectului muzical „Ora Stelelor”, lansat în noiembrie 2018, a reprezentat o trambulină în lumea showbizului pentru zeci de tineri interpreți. În același timp, a oferit tuturor participanților posibilitatea de a se remarca și de a demonstra lumii întregi talentul lor. Juriul format din vedete, renumiți prezentatori TV, dar și profesioniști în domeniul muzical, a oferit sfaturi pe tot parcursul proiectului. Șapte participanți au ajuns în finală, printre ei se numără și Maria Kazarinova, care a primit un premiu special din partea juriului, și anume – o compoziție din partea studioului muzical „Natan Music Production”.

Piesa „Vin Acasă” a apărut datorită proiectului muzical „Ora Stelelor” și, în scurt timp, a reușit să cucerească sufletele oamenilor, în special ale celor care au rude plecate peste hotare și își doresc să le revadă din nou acasă.

MARIA KAZARINOVA, finalista proiectului „Ora Stelelor”, interpreta piesei «Vin Acasă»: „Publicul a primit-o foarte, foarte deschis, i-a plăcut foarte mult. Mulți s-au regăsit în această piesă. Mama mea este plecată și această piesă, de fapt, eu o cânt pentru ea, dar cum am spus, mulți s-au regăsit în această piesă, mulți moldoveni care sunt plecați.”

Autorul piesei, Eugen Doibani, cu numele de scenă Natan, membru al juriului, susține că proiectul „Ora Stelelor” a contribuit la dezvăluirea potențialului creativ nu doar în rândul participanților, dar și a juriului, iar compoziția „Vin Acasă” este o dovadă în acest sens.

NATAN, interpret, compozitorul piesei «Vin Acasă»: „Această piesă a fost compusă nu neapărat având în cap niște trăiri personale, ci este mai mult o trăire personală a poporului nostru, care are parte de un exod foarte larg în fiecare zi. Sigur că și cei care pleacă se gândesc că ar trebui, sau ar vrea, sau ar visa uneori, să se întoarcă acasă.”

Premiul special din partea juriului pentru finalista Maria Kazarinova – piesa „Vin Acasă” devine tot mai populară și cucerește publicul. Concursul muzical „Ora stelelor” a fost difuzat pe micile ecrane timp de 4 luni. Printr-o decizie excepțională a juriului, șapte participanți au trecut în finală și au fost premiați de organizatori. Marele învingător al proiectului s-a ales cu premiul cel mare – o călătorie fabuloasă la Disneyland.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Medicul Komarovski despre închiderea OrheiLand: O guvernare sănătoasă la cap nu poate să închidă un parc | VIDEO

Cel care a luat decizia de a închide un parc bine amenajat unde sunt asigurate …