Știrea zilei

Grație primarului din partea Partidului “ȘOR”, vârstnicii din satul Clișova, Orhei, vor avea parte de o masa bogată de Paști | VIDEO

Bucurie fără margini pentru zeci de bătrâni neajutorați din satul Clișova, raionul Orhei. În preajma sărbătorilor de Paști, primarul Victor Coniuc, membru al Partidului Politic „ȘOR”, le-a împărțit produse alimentare, dar și câte o pască. Cu lacrimi în ochi, vârstnicii i-au mulțumit edilului pentru generozitate și au declarat că până acum niciun ales local nu le-a mai trecut pragul.

Pe chipurile multor bătrâni din Clișova se citește singurătatea. Mare le-sa fost însă bucuria când primarul din partea Partidului „ȘOR” Victor Coniuc le-a deschis poarta și ia felicitat cu sărbătorile de Paști. Surprinși de gestul autorităților locale, aceștia ne-au mărturisit cu rușine și jale că au ajuns la bătrânețe și nu au ce pune pe masa de sărbătoare.

Cu ochii în lacrimi, vârstnicii i-au mulţumit primarului pentru daruri şi pentru faptul că nu sunt daţi uitării.

Niciodată nu mi-a dat nimeni cadou.

Bodaproste și Dumnezeu săi dea sănătate.

Foarte frumos. Dumnezeu să-l poarte cu bine și să fie sănătos.

Primarul localității Victor Coniuc spune că de fiecare dată încearcă să aducă bucuruie în casele celor neajutorați. Și asta pentru că, atât pentru el, cât și pentru Partidul „ȘOR”, formațiune din care face parte, este prioritar că fiecare cetățean să fie fericit.

VICTOR CONIUC, primarul satului Clișova, raionul Orhei : Pentru că noi suntem creștini și pasca nu trebuie să lipsească de păe masa sărbătorii.  Le-am oferit câte o pască ca cadou de Paște și produse alimentare, necesitățile care trebuiesc pentru Paște.

Victor Coniuc ia îndemnat și pe ceilalți edili din țară să-i urmeze gestul, deoarece, spune el, în Republica Moldova trăiesc sute de mii de bătrâni care, fie nu au pe nimeni care să aibă grijă de ei, fie sunt bolnavi, iar responsabilitățile asumate de stat se limitează doar la pensie și ajutor material, care nu acoperă nici pe departe necesitățile acestor oameni.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

R. Moldova va primi un medicament împotriva COVID-19 din partea Japoniei

 Republica Moldova urmează să primească din partea Guvernului Japoniei un medicament pentru tratarea pacienților infectați …