Știrea zilei

Gafă în discursul premierului Maia Sandu | VIDEO

Gafă în discursul premierului Maia Sandu. Șefa Cabinetului de miniștri a mulțumit tuturor celor plecați peste hotare, pentru că au reușit să îi ”mențină pe… luna de putere” pe reprezentanții actualei guvernări. S-a întâmplat la concertul din Piaţa Marii Adunări  Naţionale, organizat cu ocazia Zilei Independenţei. 

În cadrul discursului său, ținut în fața oamenilor adunați în Piața Marii Adunări Naționale, Maia Sandu a declarat că le mulțumește tuturor celor plecați de-acasă, pentru că au reușit  „să ne mențină pe luna de putere”.

”Ştim că am rămas tot mai puţini aici, acasă. Foarte mulţi oameni au plecat. Sate goale, case părăsite, drumuri neumblate, porţi nevopsite, grădini neprăşite… Şi le mulţumim celor care au plecat şi ne-au ajutat ca noi să ne menţinem pe luna de putere, pe linia de putere.”

De remarcat că, peste câteva ore de la postarea discursului pe pagina Guvernului și distribuirea acestuia pe pagina oficială a prim-ministrului, acesta a fost șters. Ulterior, înregistrarea a apărut, iar reprezentanții serviciului de presă a Executivului au declarat că a fost vorba despre o  eroare tehnică.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Câți bani ar putea primi Alexandru Pînzari pentru că a fost demis ilegal de Guvernul Sandu

Alexandru Pînzari a fost restabilit în funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției (IGP). …