Știrea zilei

Fracţiunea PDM a propus-o pe Monica Babuc în funcția de vicepreședinte al parlamentului

Fracțiunea Partidului Democrat din Moldova /PDM/ o va înainta pe deputata Monica Babuc în funcția de vicepreședinte al parlamentului. Anunțul a fost făcut luni, 17 iunie, în cadrul unui briefing de presă, de către președintele fracțiunii PDM în parlament, Pavel Filip, informează moldpres.

Potrivit sursei citate, fracţiunea PDM va participa la următoarea ședință a legislativului şi va fi în opoziție, dar va vota proiectele de legi care sunt importante pentru cetățenii R. Moldova.

„Fracțiunea PDM va fi în opoziție față de toți cei care vor submina independența, suveranitatea și integritatea teritorială a țării, cu cei care vor încălca Constituția și legile țării, cu cei care vor călca în picioare valorile europene. Nu vom fi o opoziție care neagă orbește absolut tot. Vom vota proiectele care vor aduce beneficii concrete pentru oameni”, a opinat Filip.


Vineri, 14 iunie, Partidul Democrat din Moldova a anunţat că a decis să se retragă de la guvernare, iar cabinetul de miniştri condus de premierul în exerciţiu Pavel Filip a demisionat.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Denis Ulanov: Raportul Slusari confirmă declarațiile lui Șor precum că jaful de la BEM a avut loc până la el

Fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” nu a susținut raportul Comisia de anchetă privind devalizarea sistemului …