Știrea zilei

Forțele speciale germane au luat cu asalt casa unei pensionare din greșeală

Un detașament special din Germania de Vest a confundat adresa și, din greșeală, a luat casa unei pensionare în vârstă de 88 de ani.

Polițiștii  înarmați au spart ușa casei lui Helgi Mackenbach din orașul Lüdenscheid, au aruncat în clădire o grenadă și au intrat simultan prin intrarea principală și balconul de la etajul al doilea. Ei au rămas surprinși să vadă gazda trezită de zgomotul puternic. Ei căutau altă persoană.

Bătrâna a servit angajații forțelor speciale cu cafea și prăjituri. După cum a spus poliția jurnaliștilor, ea a fost calmă pe parcursul celor întâmplate.

După ce a băut cafeaua, poliția a revenit la obligațiile sale și a corectat greșeala –  membrul  bandei de motocicliști pe care îl căutau, locuia la două case depărtare de această pensionară și a fost arestat cu succes în acea noapte.

Un purtător de cuvânt al poliției a declarat că daunele aduse familiei lui Mackenbach nu au fost încă calculate, dar vor fi rambursate integral. Ce a provocat această eroare este încă necunoscut.

  • 2
  •  
  •  
  •  

Citește și

Apocalipsă la Beirut: 100 de persoane au murit și 4000 au fost rănite, clădirile au fost avariate, iar străzile s-au umplut de cioburi și de sânge | VIDEO

O explozie puternică a zguduit ieri orașul Beirut, capitala Libanului. Cel puțin 100 de persoane …