22 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Fiul președintelui PAS din Rezina, implicat în accident: Era beat | VIDEO

Un tânăr de 25 de ani, care ar fi fiul preşedintelui Organizației Teritoriale al Partidului Acțiune și Solidaritate, Serghei Bagrin, ar fi fost implicat într-un accident noaptea trecută la intrarea în oraşul Rezina, în preajma unei stații PECO.

Potrivit poliției, bărbatul era în stare de ebrietate. Serviciul de presă al Partidului Maei Sandu nu a răspuns la telefon pentru comentarii.

Potrivit oamenilor legii, tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice și a urcat băut la volanul unui BMW. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către Serviciul de presă al poliției de patrulare din Orhei. Potrivit oamenilor legii, circulând cu viteză excesiv, bărbatul nu a ținut cont de faptul că drumul era umed, a pierdut controlul asupra volanului și a derapat într-un șanț.

Șoferul era singur în mașină și nu a avut de suferit. Potrivit portalului de știri telegraph.md, pentru a-şi scoate fiul basma curată, a intervenit tatăl tânărului, preşedintelui Organizației Teritoriale PAS, Serghei Bagrin, acesta cerând medicilor să nu indice că fiul său ar fi fost băut.

Acesta ar fi pus presiuni asupra doctorilor și a polițiștilor, ca incidentul să vie mușamalizat, mai scrie portalul de știri. Pe cazul dat a fost întocmit un proces-verbal pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră soldate cu deteriorarea neînsemnată a vehicului.

Maşina avariată care ar aparține familiei Bagrin apare și într-un filmuleț în care se vorbește despre proprietățile ascunse ale lui Serghei Bagrin. Acesta nu a fost de găsit pentru comentarii, iar serviciul de presă al PAS nu a răspuns la telefon.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un autocar a ars ca o torță, pe traseul Peresecina – Gonoe. Ce povestește șoferul vehiculului | VIDEO

Incediu pe traseul Peresecina-Gornoe, raionul Orhei. Un autocar a fost distrus de flăcări, după ce …