Știrea zilei

Fiul președintelui PAS din Rezina, implicat în accident: Era beat | VIDEO

Un tânăr de 25 de ani, care ar fi fiul preşedintelui Organizației Teritoriale al Partidului Acțiune și Solidaritate, Serghei Bagrin, ar fi fost implicat într-un accident noaptea trecută la intrarea în oraşul Rezina, în preajma unei stații PECO.

Potrivit poliției, bărbatul era în stare de ebrietate. Serviciul de presă al Partidului Maei Sandu nu a răspuns la telefon pentru comentarii.

Potrivit oamenilor legii, tânărul ar fi consumat băuturi alcoolice și a urcat băut la volanul unui BMW. Informația a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către Serviciul de presă al poliției de patrulare din Orhei. Potrivit oamenilor legii, circulând cu viteză excesiv, bărbatul nu a ținut cont de faptul că drumul era umed, a pierdut controlul asupra volanului și a derapat într-un șanț.


Șoferul era singur în mașină și nu a avut de suferit. Potrivit portalului de știri telegraph.md, pentru a-şi scoate fiul basma curată, a intervenit tatăl tânărului, preşedintelui Organizației Teritoriale PAS, Serghei Bagrin, acesta cerând medicilor să nu indice că fiul său ar fi fost băut.

Acesta ar fi pus presiuni asupra doctorilor și a polițiștilor, ca incidentul să vie mușamalizat, mai scrie portalul de știri. Pe cazul dat a fost întocmit un proces-verbal pentru încălcarea regulilor de circulaţie rutieră soldate cu deteriorarea neînsemnată a vehicului.

Maşina avariată care ar aparține familiei Bagrin apare și într-un filmuleț în care se vorbește despre proprietățile ascunse ale lui Serghei Bagrin. Acesta nu a fost de găsit pentru comentarii, iar serviciul de presă al PAS nu a răspuns la telefon.


  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Trei moldoveni și un român, reținuți în România cu 20 de kg de heroină

Un cetăţean român şi trei din Republica Moldova sunt cercetaţi de DIICOT, în România, pentru …