Știrea zilei

Festivalul „Mărțișor 2020”, la Orhei: Colectivele artistice din raion au organizat un spectacol de zile mari | VIDEO

Un concert de suflet pentru locuitorii municipiului Orhei, a fost organizat în cadrul festivalului de Muzică „Mărțișor 2020”. Mai mulți interpreți și colective artistice din raion au organizat un spectacol de zile mari pe scena casei de cultură din oraș. Oamenii au rămas impresionați de programul evenimentului și au mulțumit organizatorilor pentru ocazia de a participa.

Pe scenă casei de cultură „Andrei Suruceanu” au evoluat colective artistice din raionul Orhei, care i-au încântat pe cei prezenți cu cele mai frumoase melodii și dansuri populare.

„Într-adevăr spectacolul a fost miraculos, am simțit atmosfera, deoarece această sărbătoare este așteptată de toate femeile, deoarece natura reînvie la viață, totul este splendid.”

„Frumos, plăcut, multe sentimente avem. E bucurie că avem tradiții așa frumoase.”

Organizatorii festivalului „Mărțișor 2020” sunt Consiliul raional Orhei, primăria municipiului și Asociația „Pentru Orhei”.

TATIANA PLATON, vicepreședintele raionului Orhei: „Orheiul are foarte multe talente cu care ne mândrim și care, ca administrație publică locală vă promit că vom încerca să vă susținem în toate.”

Festivalul se va încheia în data de 10 martie, cu un concert susținut de „Basarabia Folk” și Iurie Sadovnic-Orheianu.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …