Știrea zilei

Femeile din Orhei, felicitate într-un mod inedit de reprezentanții raionului, dar și de artiști emeriți | VIDEO

De ziua lor, femeile din Orhei au participat la concertul organizat cu genericul „De ziua ta, Femeie!”, desfășurat la Casa de Cultură din oraș în cadrul festivalului de muzică „Mărțișor”. Atmosfera a fost încinsă de membrii formației „Noroc” și orchestra Mugurel. Organizatorii, conducerea raionului și a orașului Orhei, împreună cu membrii asociației „Pentru Orhei”, le au felicitat pe doamne cu ocazia zilei de 8 martie.

Legendara formație Noroc a încins atmosfera din primele minute.

Cu o felicitare călduroasă a venit primarul municipiului Orhei și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care a subliniat că femeia este un stimul pentru fiecare bărbat și îl determină dă devină mai bun.

ILAN ȘOR, președintele Partidului „ȘOR”, deputat: Vreau să vă urez ca toate cele 365 de zile din an să fie pentru voi. Să vă treziți dimineața cu zâmbetul pe buze, ziua nimeni să nu vă întristeze, seara să mergeți la somn cu speranța zilei de mâne. Dragi femei, noi vă iubim!

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: Dragele noastre doamne, să știți că sunt împuternicit și din partea lui Ilan Șor, din partea lui Dinu Țurcanu, președintelui raionului Orhei și din partea tuturor bărbaților care se află în sală, să vă urăm doar succese mari, realizări multe, o viață cât mai sănătoasă dumneavoastră și familiilor dumneavoastră.

Atmosfera le-a fost pe plac celor prezenți. Femeile le-au mulțumit artiștilor cu aplauze generoase, dar și organizatorilor.

Mulțumim mult! Suntem foarte bucuroși că avem așa un oraș frumos, un Orhei frumos, oameni buni, un primar bun, muzică bună.

Un concert foarte frumos și, desigur, o sărbătoare frumoasă. Sărbătoarea femeilor este întotdeauna ceva extraordinar.

Domnul primar – Verejanu, doamna Marina Tauber, domnu Țurcan Dinu, au grijă ca la toate sărbătorile să nu ducem lipsă de veselie și vrem din partea la tot Orheiul să le mulțumim.

Un alt cadou muzical a răsunat din partea orchestrei „Mugurel”.

Concerte dedicate Zilei Internaționale a Femeii au avut loc și în satele raionului Orhei, care sunt conduse de primarii din partea partidului ”ȘOR”, dar și în orașul Taraclia.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …