Știrea zilei

FC Milsami Orhei este în formă și gata de luptă | VIDEO

”FC Milsami Orhei este în formă și gata de luptă”. Este declarația antrenorului principal al echipei, Veaceslav Rusnac, înaintea meciului de mâine cu românii de la FCSB. Chiar dacă în  tur au pierdut cu scorul de 2 la 0, acum, echipa și-a revenit și abia așteaptă meciul de joi.

Potrivit antrenorului Veaceslav Rusnac,  în meciul tur, mulți dintre jucătorii de la Milsami au ieșit pe teren deși nu se refăcuseră complet după  accidentări, iar unii aveau chiar unele probleme de sănătate. Cu toate acestea echipa a făcut un meci frumos, și-au blocat foarte bine adversarii și chiar a avut câteva ocazii importante. Rusnac a mai adăugat că acasă băieții vor da tot ce pot, iar  cu ajutorul fanilor vor prinde la curaj, ceea ce le-a lipsit în primul meci.

VEACESLAV RUSNAC, antrenor Milsami Orhei: „Avem o situație mai bună, pentru că băieții care au jucat meciul trecut, accidentați, a trecut o perioadă de timp și și-au revenit și vor fi mai în formă de cât au fost la meciul trecut. Un plus este că a trecut un timp oarecare, ne-am odihnit și suntem mai bine pregătiți fizic acum. Obiectivul nostru este să ne facem datoria până la urmă, pentru că n-am ce le  reproșa băieților, pentru ceea ce au jucat în România.”

La rândul lor, jucătorii spun că meciurile cu echipe mai puternice sunt o experiență benefică, care  îi va ajuta să devină mai buni.

VICTOR STÂNĂ, mijlocaș al echipei Milsami Orhei: „Este ceva să joci cu echipe din divizia națională și e cu totul altceva să joci cu echipe din România sau din alte țări, reprezentând echipa din Moldova, în cupele europene. De aceea pentru noi este o șansă foarte mare să vedem potențialul nostru cu echipe mult mai puternice de cât noi și  de aceea este ceva plăcut să  jucăm cu asemenea echipe.”

Meciul dintre FC Milsami Orhei și FCSB București se va disputa mâine, 18 iulie 2019 pe stadionul  din Orhei.

  •  
  •  
  • 1
  •  

Citește și

Oficial: Jocurile Olimpice de la Tokyo, amânate din cauza pandemiei de coronavirus

Shinzo Abe, primul ministru al Japoniei, și Thomas Bach, șeful Comitetului Internațional Olimpic, au ajuns …