Știrea zilei

Explozia din Magnitogorsk: Toate victimele au fost identificate și urmează să fie înmormântate

Ca urmare a prăbușirii parțiale a clădirii rezidențiale cu 10 etaje din Magnitogorsk, au fost identificați cei 39 de morți. Acest lucru a fost anunțat de ministrul adjunct al Situaţiilor Excepţionale, Alexander Chupriyan, transmite TASS.

Guvernatorul regiunii Chelyabinsk, Boris Dubrovsky, a plasat pe Telegram  informația precum că  scările  7 și 8 ale casei nu mai pot fi  restaurate și vor fi dezmembrate. Administrația orașului informa că locuitorii celor patru intrări vor avea apă caldă pe 9 ianuarie. Electricitatea se aprinde pe rând, iar alimentare cu gaz nu este.

Astăzi, 4 ianuarie, va avea loc prima înmormântare a victimelor. Potrivit guvernatorului, șase persoane vor fi îngropate pe 4 ianuarie, nouă persoane pe 5 ianuarie și 7 ianuarie.

Corpul ultimei victime a fost descoperit în după-amiaza zilei de joi, 3 ianuarie. După aceea, Ministerul de Urgențe a anunțat finalizarea operațiunii de salvare la locul tragediei. Salvatorii au garantat că nu mai erau oameni sub dărâmături.

Aproximativ 2000 de metri cubi de dărâmături au fost înlăturate în timpul operațiunii de salvare la locul exploziei din orașul rus Magnitogorsk, a mai declarat Alexandr Chupriyan, ministrul adjunct al Situaţiilor Excepţionale.

Amintim că scările unei clădiri rezidențiale de zece etaje s-au prăbușit în dimineața zilei de 31 decembrie, pe strada Karl Marx din Magnitogorsk. Conform versiunii de bază, cauza a fost explozia gazului intern. Versiunea atacului terorist a fost respins de Comitetul de anchetă și FSB.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Aproape 100 de persoane din municipiul Edineț s-au bătut și s-au certat în plină stradă | VIDEO

Aproape 100 de persoane din municipiul Edineț s-au bătut și s-au certat în plină stradă. …