Știrea zilei

Eugeniu Nichiforciuc şi soţia sa au fost testaţi pozitiv la COVID-19 | VIDEO

Deputatul democrat Eugeniu Nichiforciuc şi soţia sa au fost testaţi pozitiv la COVID-19. Anunţul a fost făcut de preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, în plenul Parlamentului. Potrivit lui, Nichiforciuc a participat ieri la ședința fracțiunii PDM şi a intrat în contact cu cinci membri ai Guvernului.

În debutul şedinţei, preşedintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a propus ca toți aleșii să fie testați la COVID-19 și să achite costul procedurii. Prezent la ședința Legislativului, şeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, le-a recomandat parlamentarilor să-și facă testul sâmbătă dimineața, înainte să ia micul dejun. Specialistul a explicat că dacă probele vor fi prelevate astăzi sau mâine, acestea vor arăta negativ.

Totodată, și consilierul pe comunicare al premierului, Vitalie Dragancea, a declarat că miniștrii care au intrat în contact cu deputatul infectat s-au autoizolat și urmează să fie testați următoarele zile.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tânăr din Strășeni, cercetat penal după ce a intrat cu un cuțit și un ciocan în Centrul de asistență a victimelor violenței în familie

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, originar din raionul Strășeni, a fost reținut …