Știrea zilei

Echipa PRO Moldova a lansat campania anti-Dodon. Ei au creat și o joacă în care președintele culege pungi negre | VIDEO

Se comportă ca un bădăran, ca un dictator umflat de orgoliu și aroganță. PRO Moldova lansează o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru demiterea lui Igor Dodon. Cu măști și tricouri personalizate, deputații îi cer șefului statului să plece. Pe lângă asta, ei au creat și o joacă în care președintele culege pungi negre. Ce răspuns are Igor Dodon, vedeți din subiect.

Deghizați în măști și tricouri roșii cu inscripția: Dodon, pleacă, echipa PRO Moldova a lansat campania anti-Dodon.

ANDRIAN CANDU deputat „PRO Moldova”: „Președintele Igor Dodon aduce dezbinare, confruntare, minciună și se
comportă ca un bădăran. Igor Dodon se joacă de-a țarul. Moldova nu e o țară de cobai și Dodon trebuie să plece. Să eliberăm țara de acest dictator umflat de orgoliu și aroganță. Dodon este vinovat pentru sechestrarea cetățenilor care nu sunt de acord cu politica lui. Dodon este vinovat pentru minciună și corupție în fața întregii țări. Pungi de bani”.

Astfel, a fost deschisă pagina pleacă.com unde oamenii pot să semneze o petiție pentru demiterea președintelui. De asemenea, vor fi instalate corturi în țară unde se va face același lucru. Pe lângă asta, a fost creat și un joc în care președintele culege renumitele pungi negre, iar câștigător devine cel care strânge cele mai multe sacoșe. Cu 10 ani în urmă, un joc on-line a fost creat pentru ex-președintele AMN, Serafim Urecheanu care luptă cu oponenții politici, inclusiv cu Igor Dodon care pe atunci era comunist.

Campania Dodon pleacă este lansată la câteva zile după ce deputatul Ștefan Gațcan a anunțat că părăsește PSRM și aderă la PRO Moldova, iar a doua zi a dispărut din spațiul public.

Într-un mesaj expediat la solicitarea noastră, purtătorul de cuvânt al șefului statului, Carmena Sterpu ne-a spus că el nu va demisiona.

Carmena Sterpu purtător de cuvânt președinție: „La fel ca în urmă cu un an, singura lor piedică în a face asta este președintele Igor Dodon, care însă, nu doar că nu are de gând să cedeze acestor șantaje, dar este mai determinat ca oricând sa acționeze pentru ca Moldova sa nu ajungă din nou în mâinile oligarhilor.”, a menționat Sterpu.

Amintim că alegerile prezidențiale vor avea loc în data de întâi noiembrie.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Observatorul Seismologic din Iordania: Explozia din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5

Explozia de marți din Beirut a avut puterea unui cutremur de magnitudine 4,5, a calculat …