Știrea zilei

Echipa Națională de Fotbal a Moldovei are un nou antrenor interimar | VIDEO

Echipa Națională de Fotbal a Moldovei are un nou antrenor interimar. Acesta este Simion Altman care spune că scopul său este de a crea o echipă puternică și mereu gata de luptă.

„Sarcina pe care o am acum este de a forma o echipă prietenoasă și aptă de luptă. Mai exact, să creez premise pentru o astfel de echipă, care pe viitor să poată concura cu cele mai bune cluburi din Europa. Un astfel de program îndrăzneț este acum în fața mea.”

Precedentul antrenor al Naționalei de fotbal a fost Alexandru Spiridon. El a fost demis după ce Comitetul Executiv al FMF a apreciat drept nesatisfăcătoare rezultatele obținute de echipa națională de seniori sub comanda selecționerului, conducerea forului național și tehnicianul fiind demişi. Spiridon a preluat echipa naţională în ianuarie 2018. Tricolorii au jucat cu el 16 meciuri, în care au obţinut 3 victorii, au înregistrat 5 remize şi au suferit 8 înfrângeri.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Pro Moldova a sesizat CC pe cazul presiunilor față de Ștefan Gațcan. „Să ne spună dacă un deputat este în serviciul poporului sau a unui partid”

Membrii partidului Pro Moldova au sesizat Curtea Constituțională, cerând să se expune pe marginea independenței …