Știrea zilei

Dumitru Țîra: „Alegerea primarului general nu trebuie să fie despre politică” | VIDEO

Candidatul Partidului Politic „Partidul Popular European din Moldova” la funcția de primar general al capitalei, Dumitru Țîra, consideră că funcția de edil nu trebuie să fie politizată. Acesta a declarat că, spre regret, așa a fost până acum, pentru că partidele primarilor aleși anterior, au tot furat acest oraș. Potrivit lui, primarul trebuie să fie independent, apolitic, nu membru de partid și să se gândească la fiecare om care locuiește în acest oraș.

Candidatul PPEM susține că alegerile din 20 octombrie sunt un fel de farsă, iar doi dintre candidați se comportă de parcă ar fi câștigat deja alegerile.

Ambii niște delicvenți politici, care încalcă legea electorală în fiecare zi. Alegerea primarului general nu este despre politică, nu trebuie să fie despre politică, a declarat DUMITRU ȚÎRA, candidat la funcția de primar al capitalei

În acest context, Dumitru Țîra îndeamnă alegătorii să nu se teamă să voteze împotriva celor care nu-i reprezintă, chiar dacă celelalte partide sunt mai mici.

Eu vă îndemn să nu ne mai temem să votăm împotriva tuturor care nu ne reprezintă. Pe 20 octombrie, în buletinul de vot va fi această opțiune. „Vot împotriva tuturor”, a adăugat DUMITRU ȚÎRA, candidat la funcția de primar al capitalei

„Vot împotriva tuturor” – așa a numit candidatul PPEM și imnul campaniei, lansat de acesta împreună cu echipa sa – „Zâmbește, e gratis.”

După conferința de presă, Dumitru Țîra împreună cu voluntarii Acțiunii pentru inițiativă civică „Zâmbește, e gratis. Votează, e important” au mers până la Primăria capitalei, unde imnul a fost ascultat în liniște, iar cei prezenți au ridicat în sus mâna dreaptă, pe care era desenat cercul simbol al campaniei, simbolul votului împotriva tuturor, în semn de protest față de încălcările de lege care au loc în campania electorală și în cadrul primăriei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Partidul „ȘOR” cere guvernării măsuri urgente pentru reintegrarea concetățenilor reveniți acasă

Partidul Politic „ȘOR” cere măsuri urgente pentru crearea condițiilor pentru cetățenii moldoveni care decid să …