Știrea zilei

Drumul de lângă casa lui Dodon, reparat | VIDEO

Condiții mai bune pentru șeful statului. Primăria capitalei a asfaltat integral strada unde are casă de milioane Igor Dodon. Suprafața renovată este de un kilometru și jumătate, iar lucrările au costat municipalitatea aproape un milion de lei.

Pretorul sectorului Buiucani susție că lucrările erau prevăzute demult și nu există nicio legătură cu faptul că în preajmă locuiește șeful statului. Purtătorul de cuvânt al președintelui a declarat pentru postul nostru de televiziune că nu comentează situația.

Oamenii care locuiesc prin preajmă spun că sunt convinși că reparația ar fi fost făcută pentru confortul lui Igor Dodon.

Casa cu trei etaje a președintelui Igor Dodon este amplasată la colțul străzii Vasile Coroban și la începutul străzii Alexandru Xenopol. Tot aici, acum două zile ambele străzi s-au încheiat lucrările de asfaltare.

„Mă uitam că pe strada din vale nu este, doar pe strada aceasta. Trebuie să tragem concluzie – de ce numai pe strada aceasta și nu și pe cea din vale?”

„El tot vine pe aici și cu mașina prin gropi îi este rușine, el este președinte și trebuie să fie drumuri bune.”

Unii însă spun că nu cred că șeful statului ar avea vre-o implicare și străzile nu ar fi fost reparate pentru dînsul.

„Nicio atribuție dumnealui nu are. Nici familia lui și nici el aici nu locuiește, este știut că el locuiește la Condrița.”

Iar alții s-au arătat nemulțumiți de calitatea lucrărilor.

„Se putea și mai bine. Mai trebuie de lucrat încă.”

„Ce acesta este lucru? Peste un an, peste jumătate de an se va dărâma din nou. Noi nu suntem mulțumiți. Au lucrat mult, necalitativ, bordurile au fost instalate peste gazon, în cealaltă parte nu au finisat.Nu suntem mulțumiți.”

Pe o rețea de socializare pretorul sectorului Buiucani, Vadim Brînzaniuc a scris că personal a insistat ca strada Alexandru Xenopol și Vasile Coroban să intre în reparație, deoarece este o rușine ca în anul 2019, în centrul sectorului, să fie căi de acces din piatră, precum erau pe aceste porțiuni de stradă. De asemenea, funcționarul a declarat că în următoarele zile și în curtea blocurilor din str. Doina și Ion Aldea Teodorovici vor fi finalizate lucrări de reparație. Totodată, și strada Piața Unirii Principatelor va fi așternută cu asfalt.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

A prevenit o tragedie. Un șofer a împiedicat un motociclist beat criță să conducă și a chemat poliția

Un motociclist în stare de ebrietate a fost oprit de un alt șofer să mai …