Știrea zilei

Două familii din stânga Nistrului s-au îmbolnăvit de COVID-19 | VIDEO

Încă patru cazuri noi de coronavirus au fost confirmate în regiunea transnistreană. Este vorba de două familii. În primul caz, este testată pozitiv o femeie de 52 de ani și fiica sa din Tiraspol, iar în cel de-al doilea caz, o mamă în vârstă de 36 de ani și fiul său minor din orașul Tighina.

Ultimii sunt rude cu prima persoană infectată din stânga Nistrului – o femeie de 60 de ani, care în data de 15 martie, a vizitat o mănăstire din Ștefan-Vodă. De asemenea, un bărbat de 37 de ani din Rîbnița, infectat cu noul tip de coronavirus este internat la spital. Toți pacienții primesc tratament în secția de boli infecțioase a spitalului raional din Slobozia. Despre asta a anunțat Departamentul de luptă cu răspândirea coronavirusului din regiunea transnistreană. În total, în stânga Nistrului sunt confirmate 6 cazuri de infectare, alte 20 de persoane sunt internate cu suspecție la coronavirus.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ar fi încercat să scape cu 100 de dolari de amenda pentru trecerea ilegală a frontierei. Ce riscă pentru fapta sa un bărbat de la Ceadîr-Lunga

Ar fi propus unui ofițer de investigații din cadrul Direcției regionale Sud a Poliției de …