Știrea zilei

Dorin Chirtoacă: Stația de Epurare nu lucrează în municipiul Chișinău la ora actuală

Liderul Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, a mers în această dimineață la Stația de Epurare de la râul Bâc, în contextul în care de zile bune în raza municipiului Chișinău persistă un miros neplăcut. În opinia fostului primar al capitalei, Stația de Epurare funcționează cu defecte și aceasta este sursa miasmei, scrie unimedia.info.

„Asemenea situație am mai avut 2016, când cei de la Zernoff au vărsat deșeuri în Stația de Epurare și au stricat funcționalitatea ei. Același lucru l-au făcut și acum, deoarece așa ceva nu poate să curgă în urma unui proces de prelucrare a apei uzate. Stația de Epurare nu lucrează în municipiul Chișinău la ora actuală. Unde sunt instituțiile statului care trebuie să vegheze procesul corect de prelucrare a apei uzate. Maia Sandu tace, Andrei Năstase și-a băgat capul în pământ, Igor Dodon și-a pus palma într-un loc și a plecat la cules struguri”, a declarat Dorin Chirtoacă în cadrul unui live pe pagina sa de Facebook.

Unimedia amintește că la data de 30 august curent, reprezentanții Apă-Canal Chișinău au venit cu o reacție și au comunicat că, la moment, Stația de Epurare (SE) lucrează la parametrii normali, iar deversări și transportări de nămol nu există.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Fost Ministru al Sănătății: Spitalele din țară ar putea deveni adevărate pepiniere de coronavirus | VIDEO

Spitalele din țară ar putea deveni adevărate pepiniere de coronavirus, dacă toți lucrătorii medicali din …