Știrea zilei

Doi tineri din capitală s-au luat la harță în troleibuz din cauza unei măști de protecție | VIDEO

Doi tineri din capitală s-au luat la harță în troleibuz din motiv că unul dintre ei nu purta corect masca de protecție. Pentru a-i despărți a fost nevoie de intervenția poliției. Imagini de la fața locului au fost publicate pe rețelele de socializare.

Din imagini se vede că cei doi și-au împărțit pumni și s-au lovit cu picioarele, astfel încât de nimeni nu-i putea despărți. Încăierarea a avut loc în troleibuzul 10 din capitală, acum câteva zile.

Cei care erau de față spun că tinerii s-au luat la bătaie, după ce unul dintre ei i-a făcut observație celuilalt că nu poartă corect masca de protecție. Așa că în scurt timp, de la replici dure s-a trecut la pumni. Pasagerii și taxatorul nu au reușit să-i despartă și au chemat poliția.

Contactat de noi, ofițerul de presă al poliției capitalei, Natalia Stati, ne-a spus că unul dintre tineri, în vârstă de 31 de ani, ar avea probleme de sănătate și a fost transportat la spitalul de psihiatrie. Iar purtătorul de cuvânt al Regiei Transport Electric, Felicia Rusu, ne-a comunicat că din cauza incidentului, troleibuzul a staționat 20 de minute, însă nu a fost afectată circulația celorlalte unități de transport.

Cazul este investigat de poliție.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cu șezlonguri, jucării gonflabile de apă și pancarte pe care scria: „Noi ne-am conformat, dar voi nu”. Zeci de administratori ai piscinelor au protestat în fața Guvernului | VIDEO

Forțați, acum două zile de autorități, să-și sisteze activitatea, zeci de administratori ai piscinelor au …