Știrea zilei

Doi polițiști au decedat noaptea trecută în accidente rutiere

Doi polițiști au decedat în rezultatul a două accidente rutiere care s-au produs noaptea trecută.

Primul accident s-a produs aseară, în jurul orei 20.17, pe traseul M3 km 14, la intrare în comuna Băcioi, municipiul Chișinău. La fața locului polițiștii au stabilit că un automobil de marca „Toyota Auris”, la volanul căruia se afla un polițist, în vârstă de 38 de ani, a pierdut controlul volanului, astfel tamponându-se într-un indicator, ulterior fiind proiectat într-un automobil de model Opel.
În consecință, polițistul a decedat pe loc.

Cea de-a doua tragedie a avut loc în jurul orei 04.28, pe traseul Chișinău-Ungheni, km 29+25 m, în apropierea satului Pănășești, raionul Strășeni. Un polițist, în vârstă de 35 de ani, aflându-se la volanul unui automobil de marca ,,Mitsubishi Outlander”, a pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu în canalul de scurgere, s-a tamponat într-un obstacol și ulterior s-a inversat pe traseu. Ca rezultat al impactului, automobilul a luat foc, șoferul rămânând blocat între fiare, iar pasagera în vârstă de 18 ani, a fost aruncată prin parbriz.

În consecință, șoferul a decedat pe loc (corpul neînsuflețit fiind depistat carbonizat în automobil), iar pasagera a fost transportată la spitalul din Strășeni, cu diverse traumatisme.

În ambele cazuri au fost inițiate procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, maşină, noapte şi în aer liber

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Partidul „ȘOR” vine cu soluții în situația bătrânilor obligați de autorități, pe timp de pandemie, să se prezinte personal la CNAS | VIDEO

Partidul „ȘOR” vine cu soluții în situația bătrânilor obligați de autorități, pe timp de pandemie, …