Știrea zilei

Doi bărbați, originari din raioanele Căușeni și Orhei, au încercat să omoare un tânăr. Mărturiile suspecților | VIDEO

Doi bărbați cu vârstele de 29 și 41 de ani, originari din raioanele Căușeni și Orhei, au fost reținuți de către angajaţii IP Ciocana de comun cu ofițerii de investigații a DP mun. Chişinău şi procuratura mun. Chişinău oficiul Ciocana, fiind bănuiți de tentativă de omor.

Polițiștii au fost alertați în seara zilei de 2 iulie, despre faptul că într-un vagon amplasat pe str. Varnița din sec. Ciocana, a fost depistat un bărbat cu o plagă de cuțit în regiunea gâtului. Imediat la fața locului s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului pentru stabilirea circumstanțelor, fiind solicitat și un echipaj medical, care a preluat victima în stare gravă.

La locul faptei, forțele de ordine au stabilit în urma documentării că victima, un bărbat în vârstă de 29 de ani, împreună cu cei doi suspecți, au consumat băuturi alcoolice, ulterior între ei s-a iscat un conflict.

În urma conflictului, ambii agresori au aplicat mai multe lovituri în regiunea capului și a corpului victimei, după care cu un cuțit au provocat mai multe plăgi în regiunea gâtului.

Astfel, în urma cercetărilor la fața locului și în vagonul respectiv, polițiștii au depistat cuțitul cu care au fost aplicate loviturile victimei, care a fost expediate la Centrul Tehnico Criminalistic al IGP pentru efectuarea expertizei.

Suspecții au fost încătușați și escortați la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor, unde ambii și-au recunoscut vina .

Bărbații au fost plasați în arest pentru 30 de zile și sunt cercetați penal pentru tentativă de omor, infracțiune care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 10 la 15 ani.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Pacientul diagnosticat cu Covid-19 care a evadat din spitalul din Cimișlia a fost găsit. Unde se afla bărbatul

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani din raionul Cimișlia diagnosticat cu Covid-19 care a …