Știrea zilei

„Doamne, dă-mi minte și putere”: Reacția lui Chicu la opinia Mitropoliei despre cipuri și tehnologia 5G

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook față de poziția Mitropoliei Moldovei privind legătura dintre coronavirus, implantarea cipurilor și tehnologia 5G. Acesta a îndemnat populația să se roage „pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii”, scrie Newsmaker.md.

„Doamne iartă-mă și păzește-mă de păcate. Și dă-mi minte și putere să reacționez înțelept și calm la așa ceva. Să fim milostivi și înțelegători. Se poate întâmpla cu fiecare dintre noi, ca rațiunea să ne fie întunecată de puterea instinctelor, ispitelor și rătăcelelor. Să ne rugăm cu toții pentru luciditate și sănătatea oamenilor. Inclusiv, a cetățenilor birocrați și angajați ai Bisericii. P.S. Această criză ne reamintește cât de important este să restabilim sistemul de educație/învățământ în țară. Într-o societate elevată asemenea „avertismente” nu ar avea cum să apară. N-ar avea rostul. Doamne iartă-mă”, a menționat șeful executivului.

Amintim că, pe 19 mai, Mitropolia Moldovei, subordonată Patriarhiei ruse s-a adresat conducerii Republicii Moldova cu două scrisori prin care cere să nu fie permisă implantarea cipurilor în oameni „aşa cum ar dori Bill Gates”. Mai mult, reprezentanții bisericii au notat că vaccinarea contra COVID-19 ar trebui să se facă în bază benevolă, doar cu acordul persoanelor.

Șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a calificat informațiile privind pericolul tehnologiei 5G și a implantarea de cipuri drept „prostii”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Iurie Reniță îl atenționează pe Igor Dodon că va ajunge după gratii și declară că va depune un denunț la Procuratura Generală | VIDEO

Deputatul PPDA Iurie Reniță îl atenționează pe Igor Dodon că va ajunge după gratii și …