14 decembrie 2019, sâmbătă
Știrea zilei

Noi detalii în cazul mașinii făcute scrum la Botanica | VIDEO Update

Un tânăr din capitală a rămas fără mașină, după ce aceasta a fost cuprinsă de flăcări. Incidentul a avut loc în curtea unui bloc de locuit, de pe bulevardul Dacia, din sectorul Botanica al capitalei. Poliția investighează cazul.

Locatarii din curtea unui bloc din capitală au fost treziți nu de alarma ceasului, ci de zgomotul și fumul de la o mașină care a luat foc. Oamenii care locuiesc în apropiere spun că s-au trezit cu frică, iar un astfel de incendiu au văzut doar în filme.

„Când au început să explodeze anvelopele – m-am trezit. Am crezut că s-a sparta vreo țeavă, de aceasta de gaz. Ce s-a întâmplat și din ce cauză nu știu.”

„Făcusem niște magiun și când am auzit bubuind – am crezut că borcanele sar. Am văzut cu ochii mei, prima dată în viață văd așa. Ce mai vedem la televizor este una, dar în realitate să vezi este strașnic.”

„Am auzit doar bubuitură și atât. Dar s-a auzit tare? S-a auzit tare și de câteva ori nu numai o dată.”

Potrivit poliției, locatarii blocului au fost cei care au alertat oamenii legii și pompierii, însă din nefericire, până la venirea acestora, automobilul a fost făcut scrum.

NATALIA STATI, ofițer de presă, Poliția Capitalei:

„Ajunși la fața locului pompierii au întreprins toate măsurile pentru a stinge unitatea de transport. Iar în urma cercetărilor la fața locului efectuate de către polițiști s-a stabilit că automobilul de model Toyota a ars în totalitate. Proprietarul unității de transport s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 32 de ani.”

Preliminar, s-a stabilit că proprietarului automobilului i-a fost creat un prejudiciu de peste 200 de mii de lei. Oamenii legii urmează să stabilească cauzele producerii incidentului, iar expertiza pompierilor va demonstra dacă a fost vorba despre un scurt circuit sau o incendiere.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un incendiu a izbucnit în clădirea unui liceu din capitală | VIDEO

Un incendiu a izbucnit astăzi în clădirea Liceului Teoretic cu Porfil de Arte „Mihai Berezovschi” …