Știrea zilei

Diacov susține că vor urma remanieri în cadrul Guvernului Chicu

Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, susține că vor urma remanieri în cadrul Guvernului Chicu, iar că acestea ar putea veni chiar în urma unor solicitări din partea democraților, scrie cotidianul.md.

„Eu cred că o să fie remanieri guvernamentale și noi pribuluim care sectoare sunt destul de slabe și am avut un schimb de păreri nu prea profund pe această temă și eu am spus că nu-i exclus că și noi vom veni, dacă nu se vor face din proprie inițiativă”, a declarat Diacov în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

Întrebat dacă în locul miniștrilor demiși vor fi propulsați exponenți ai PD, Diacov a spus că o decizie în acest sens urmează a fi discutată.

„În cazul când noi vom lua o decizie să participăm la guvernare, atunci noi vom semna un acord de constituire a unei coaliții de guvernare, atunci noi vom fixa foarte clar sectoarele în guvern care vor fi asumate de către Partidul Democrat și vom nominaliza deschis oamenii care vor fi recomandați ca să intre în guvern. Și atunci ne asumăm deplina responsabilitate în ceea ce privește activitatea guvernului, dar lucrul acesta urmează să analizăm – îl facem noi sau nu-l facem? Suntem într-un an prezidențial, toată lumea îi cu ochii pe guvernare, socialiștii au interesele lor și sunt programați pentru participarea la alegeri prezidențiale”, a mai spus Dumitru Diacov.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ion Chicu, despre prognoza pentru economia Moldovei și capacitatea sistemului medical din țară | VIDEO

84 de medici sunt infectați cu noul virus, iar dacă vom avea mai mult de …