Știrea zilei

Detalii noi despre starea primei femei depistată cu coronavirus în Moldova

În următoarele zile, prima femeie, care a fost internată în spital cu infecția de coronavirus ar putea fi externată, întrucât starea ei de sănătate s-a îmbunătățit. Anunțul a fost făcut astăzi de către premierul, Ion Chicu, după ședința Comisiei naționale extraordinare pentru sănătate publică.

Potrivit lui Chicu, femeia a înregistrat o dinamică pozitivă, în pofida faptului că bolile pe care le avea, plus coronavirusul a dus la atenuarea stării de sănătate a pacientei.

Totodată, premierul a declarat că, acest lucru denotă faptul că medicii au depus maxim efort pentru a ameliora starea de sănătate a femeii, iar dacă lucrurile vor fi ținute sub control, atunci pandemia de coronavirus ar putea fi combătută.

Autoritățile au anunțat despre primul caz de coronavirus în Moldova la 7 martie curent, fiind vorba de o femeie, care venea din Italia și a a leșinat în avion.

realitatea.md

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Accident grav la Briceni: A ajuns cu motocicleta într-un gard, a părăsit locul faptei și l-a lăsat pe pasager să moară. Unde a fost găsit conducătorul vehiculului

Doi bărbați s-au izbit cu motocicleta de un gard de piatră, iar conducătorul aflat îb …