4 aprilie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Detalii despre accidentul fatal de la Anenii Noi. Șoferul și-a luat permisul acum o zi

Tânărul de 20 de ani care, la o zi după ce și-a ridicat permisul de conducere, a provocat un accident rutier soldat cu decesul unui copil de numai 10 luni, nu a fost reținut, însă este cercetat penal în stare de libertate. Ofițerii de la IP Anenii Noi au stabilit că în timpul producerii accidentului, șoferul avea 10 pasageri în automobil și a intrat într-o curbă periculoasă cu o viteză de peste 70 km/h.

Solicitat telefonic, Dorin Tomșa, șeful IP Anenii Noi, a declarat pentru Deschide.MD că pe numele șoferului a fost pornită o cauză penală în baza articolului 264 alin 3 al Codului Penal și este cercetat în stare de libertate.

Totodată, șeful IP Anenii Noi, a confirmat faptul că șoferul Mercedes-ului își primise permisul de conducere recent, dar și a mai adăugat că în momentul producerii accidentului, șoferul nu a ținut cont de condițiile meteorologice, nu a adaptat viteza și a intrat într-o curbă periculoasă cu o viteză de aproximativ 70 km/h.

Amintim că noaptea trecută, în jurul orei 20:00, pe traseul Chișinău-Bender, în apropiere de localitatea Calfa, din Anenii Noi, un automobil de marca Mercedes a derapat de pe traseu și s-a răsturnat într-o râpă. În urma accidentului, o fetiță de numai zece luni a fost transportată la spital, însă din nefericire medicii nu i-au putut salva viața.

Accident tragic la Anenii Noi: Un bebeluș a murit, alți cinci copii au ajuns la spital | VIDEO

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Centrul de triere de la Moldexpo, aproape gata: În ce condiții și când vor fi primiți primii pacienți | VIDEO

Centrul de triere de la Moldexpo este gata în proporție de 90 la sută și …