Știrea zilei

Deputatul Octavian Țîcu, candidatul PUN la Primăria Chișinău

Deputatul Octavian Țîcu este candidatul Partidului Unității Naționale pentru funcția de primar al municipiului Chișinău. Parlamentarul a venit la Consiliul electoral al circumscripției, fiind însoțit de președintele PUN, Anatol Șalaru, scrie deschide.md.

„Eu regret că această decizie a fost luată într-o perioadă foarte grea pentru R. Moldova și Chișinău. Am fost în negocieri cu trei partide politice. Cu Vlad Țurcanu, cu Tudor Deliu și desigur cu Anatol Șalaru. Desigur toate partidele au dorit ca să fiu înscris în lista partidelor respective, lucru care este imposibil să fiu pe lista fiecărui dintre aceste partide. Am înțeles că domnul Țurcanu și-a depus candidatura, acum sper că liberal-democrații mă vor susține pe mine”, a declarat Țîcu.

Acesta a ținut să precizeze că nu este membru de partid al PUN: „dar în același timp vreau să-i mulțumesc domnului Șalaru că mi-a oferit această posibilitate să reprezint partidul acesta”.

Țîcu a comentat și candidatura lui Andrei Năstase: „Eu cred că reforma începută de el la Ministerul de Interne trebuie continuată și nu văd cum ar putea să explice alegătorilor săi că leapădă începutul acestor reforme și vine la primăria Chișinău”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

VIDEO | Ilan Șor prezintă o nouă dovadă incontestabilă a presiunilor pe care le exercită Dodon asupra Curții de Apel Cahul

Liderul Partidul Politic „ȘOR”, deputatul Ilan Șor a prezentat vineri, 3 aprilie, noi dovezi ce …