22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Deputații Partidului ”ȘOR” susțin proiectele implementate de PNUD | VIDEO

Deputații Partidului ”ȘOR” susțin proiectele implementate de PNUD. Reprezentanții fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR” au avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare în Republica Moldova. Au fost abordate subiecte ce țin de implementarea proiectelor organizației internaționale în țara  noastră.

Potrivit deputaților, suportul agențiilor Organizației Națiunilor Unite pentru Moldova este destul de  important, mai ales pentru dezvoltarea și înregistrarea rezultatelor viabile.

Deputații Partidului ”ȘOR” au trecut în revistă și proiectele sociale și de infrastructură ale formațiunii politice care sunt implementate în municipiul Orhei, comuna Jora de Mijloc, dar și în  localitățile din cadrul circumscripției 18 și 19.

În același timp, deputații Marina Tauber și Denis Ulanov, din numele fracțiunii parlamentare a Partidului ”ȘOR”, și-au exprimat toată deschiderea și disponibilitatea în vederea avansării procesului de implementare și cooperare privind eficientizarea proiectelor de dezvoltare durabilă  pe întreg teritoriul țării și pentru binele cetățenilor de rând.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

În ziua alegerilor parlamentare din Hîncești va fi organizat un sondaj de tip exit-poll | VIDEO

Câștigătorul alegerilor parlamentare noi din circumscripția 38 din Hîncești va fi cunoscut imediat după închiderea …