28 martie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Deputații Partidului ”ȘOR” s-au întâlnit cu Ambasadorul României în Republica Moldova | VIDEO

Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”, Denis Ulanov și Marina Tauber au avut o întrevedere cu Daniel Ioniță, Ambasadorul României în Republica Moldova. S-a făcut schimb de opinii referitor la etapele de dezvoltare a relațiilor comercial-economice dintre țările noastre.

Parlamentarii și-au exprimat din numele președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan ȘOR, înalta apreciere în contextul eforturilor României în realizarea unui șir de proiecte social-economice și culturale în Moldova și au evidențiat necesitatea ca statul român să sprijine în continuare proiectele investiționale și să contribuie la creșterea economică a țării noastre.

De asemenea, au fost trecute în revistă prioritățile și inițiativele legislative ale fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”, care, în mare parte, se pliază pe proiectele derulate cu succes în municipiul Orhei.

La rândul său, Daniel Ioniță a subliniat importanţa dezvoltării relaţiilor bilaterale şi a reiterat angajamentul ferm al ţării sale pentru sprijinirea reformelor şi transformărilor democratice în Republica Moldova.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Șeful MAI: În zilele următoare am putea interzice în general ieșitul în stradă

Ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu, susține că, în următoarele zile, autoritățile Republicii Moldova ar putea …