Știrea zilei

Deputații, invitați la OrheiLand la sărbătoarea „Mărțișorului” 2020 | VIDEO

Deputații au fost invitați astăzi, la OrheiLand, unde în data de 1 martie va fi organizat evenimentul „Mărțișor 2020”. Invitația a fost lansată, la sfârșitul ședinței, de deputatul Partidului Şor Igor Himici. 

IGOR HIMICI, deputat Partidul Politic „ŞOR” 02.48 Vreau din numele fracţiunii Partidului „ŞOR”, din numele preşedintelui Ilan Şor, să vă invit pe toţi la sărbătoarea „Mărțișor”, care va avea loc în municipiul Orhei.

De asemenea, vă invit pe toţi şi, din numele conducerii raionului, dar şi din numele primarului de Orhei, vă asigur că va fi atmosferă de sărbătoare, va fi vesel şi interesant.

Sărbătoarea „Mărțișor 2020” va fi organizată cu sprijinul primăriei Orhei, al Consiliului Raional și al Asociației „Pentru Orhei”. Gazdele au pregătit o mulțime de surprize și cadouri pentru toți participanții. Pentru prima dată, în Moldova, va avea loc un spectacol de lumini, adus din Sankt-Petersburg.

La fel, organizatorii promit o „Discotecă spațială” pentru copii și un mega concert cu participarea trupei „Millennium”. Sărbătoarea „Mărțișor 2020” de la OrheiLand va avea loc duminică, 1 martie și va începe la ora 16.00.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

7 nou-născuți COVID pozitivi la Bălți, Mitropolia Moldovei îndeamnă moldovenii la post aspru, fabrica „Bucuria” s-ar confrunta cu un focar de infecție | VIDEO

Fabrica Bucuria nu are motive de bucurie. Aproape 100 de angajați ar fi infectați cu …