29 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Deputații fracțiunii parlamentare a Partidului ȘOR primesc în audiență cetățeni în regiunile țării | VIDEO

Deputații Partidului ”ȘOR” continuă să-și exercite obligațiunile chiar și în afara sesiunii parlamentare. Astfel, în luna ianuarie, oficialii au avut întâlniri cu cetățenii și au primit în audiență sute de locuitori din mai multe zone rurale. De asemenea, deputații au primit adresări în scris, dar și verbale cu plângeri și solicitări ca să rezolve anumite probleme.

Potrivit deputaților Partidului Politic ”ȘOR”, întâlnirile cu cetățenii au drept scop de a afla și de a rezolva toate problemele cu care se confruntă oamenii.

VADIM FOTESCU, deputat Partidul Politic ”ȘOR”: „Aceste întâlniri sunt foarte importante atât pentru noi – aleșii poporului, pentru munca noastră de aici în parlament, care este acum reluată cât și pentru oamenii din raioane, deoarece astfel, ei pot transmite direct toate problemele care îi interesează personal, pe familiile lor și pe comunitățile în care trăiesc.”

Fiecare deputat al fracțiunii are întâlniri cu cetățeni din mai multe localități. Astfel, Reghina Apostolova a primit în audiență și a discutat cu locuitorii comunei Ișcalău, raionul Fălești, cu cei din satul Constantinovca, Edineț, comuna Răculești, Criuleni și comuna Maximovca, Anenii Noi.

Deputatul Igor Himici s-a întâlnit cu locuitorii comunei Elizavetovca, raionul Dondușeni, precum și cu cei din Fântânița, raionul Drochia.

Vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”, deputatul Marina Tauber, organizează în mod regulat întâlniri și primește în audiență cetățeni din localitățile circumscripției uninominale care i-a încredințat mandatul, precum și din raionul Orhei, dar și din alte raioane.

Totodată, deputatul Partidului ”ȘOR”, Vadim Fotescu, a primit în audiență și a avut întâlniri cu locuitorii satului Dușmani și ai comunei Cuhnești din raionul Glodeni.

Deputații Denis Ulanov și Petru Jardan și-au concentrat activitatea pe întâlnirile cu locuitorii din Chișinău și din centrele raionale ale țării.

VADIM FOTESCU, deputat Partidul Politic ”ȘOR”: „Astăzi, ne străduim, în primul rând, să acoperim exact acele localități în care oamenii și-au exprimat încrederea în noi, ne-au oferit susținerea lor, ne-au votat și acest lucru este firesc, acest lucru este normal. Trebuie să le arătăm oamenilor că ne păstrăm cuvântul. După cum spune liderul nostru, Ilan Mironovici – noi mereu ne ținem de cuvânt. Suntem unicul partid care îndeplinește ceea ce promite.”

În cadrul întâlnirilor, deputații au discutat cu sute de cetățeni. De asemenea, au primit adresări în scris, dar și verbale cu plângeri și solicitări ca să rezolve anumite probleme. Oficialii și-au notat toate adresările care vor fi examinate, după care vor transmite interpelările de rigoare instanțelor competente pentru a rezolva fiecare problemă a fiecărui cetățean.

Fracțiunea parlamentară a Partidului ”ȘOR” este compusă din 7 deputați.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un copilaș de câteva luni a ajuns la spital după ce s-a lipit de un cuptor fierbinte, la Țîbuleuca

Un copil de 5 luni a ajuns la spital după ce a suferit arsuri la …