Știrea zilei

Deputații „DA”, Alexandru Slusari și Dinu Plângău au intrat la ședința CSM în timp ce vorbea Liliana Catan

Cei doi deputați au intrat în sala unde are loc ședința CSM și au transmis un mesaj din partea opoziției și a societății – un „culiok”, menționând că membrii CSM trebuie să țină minte ce fac.

„Procurorul General nu s-a așteptat că o să venim. Magistrații au rămas șocați când am intrat noi. Ei sunt obișnuiți să partajeze funcțiile în liniște. Le-am spus să țină minte bine ce fac ei astăzi și le-am urat o zi bună”, a declarat ulterior Slusari.

Contactați ulterior de reporterii Deschide.MD, Alexandru Slusari a declarat că scopul vizitei la ședința CSM nu a fost de a face show, ci a îndemna magistrații să adopte decizii în interesul R.Moldova.

„Noi am intrat în calitate de deputați. Fără a face show, doar am spus că „kuliokul” este simbolul Republicii Moldova și a tot ce se întâmplă, inclusiv în sistemul justiției și înainte de a lua vreo decizie, magistrații să se uite la acest „kuliok”. După care am plecat”, a declarat el.

Știrea se actualizează…

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică profundă, Dodon și familia sa își etalează pe rețelele de socializare ceasurile și hainele, care costă de câteva ori mai mult decât salariul unui muncitor de rând | VIDEO

Lux pe timp de pandemie. În timp ce țara este afectată de o criză economică …