Știrea zilei

Detalii noi despre explozia grenadei de la Hâncești: Persoana decedată își sărbătorea ziua de naștere | VIDEO Update

Și-a aflat moartea chiar de ziua sa. Într-o gospodărie din or. Hânceşti a avut loc o deflagrație de grenadă. În urma incidentului, un tânăr de 21 ani a decedat, iar doi amici ai săi au fost răniți și transportați de urgență la spital, anunță poliția.

Potrivit unui comunicat oficial, Inspectoratul de Poliție Hîncești a fost sesizat prin intermediul numărului unic 112, precum că, într-o locuință din municipiul Hâncești a avut loc o explozie. Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, originar din s. Mileștii Mici, r-nul Ialoveni, care sta în chirie, în circumstanțe necunoscute a deflagrat o grenadă, preliminar, de model RGD-5. În urma incidentului, o persoană a decedat pe loc, iar alte două, de 24 și 27 de ani, în stare gravă au fost transportate la spital.

Anterior, gospodăria i-a aparținut unui bărbat, care a participat la conflictul din stânga Nistrului. Se presupune că victimele ar fi găsit grenada, care aparținea fostului combatant.

La momentul incidentului, sărbătoreau ziua de naștere a celui mai mic dintre ei. Potrivit poliției, cei trei tineri consumau alcool și din neatenție au scos inelul de siguranță al grenadei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Vă iubesc pe toți”. O tânără s-a aruncat în gol de pe acoperișul unei clădiri din Chișinău

O tânără a ajuns la spital, în stare gravă, după ce s-a aruncat în gol …