Știrea zilei

De Ziua Internațională a Femeii, conducerea Orheiului a surprins doamnele cu flori și surprize dulci | VIDEO

Cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii, doamnele au fost felicitate de primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, și conducerea raionului Orhei. Funcționarii au organizat un adevărat flashmob din flori. Astfel, nicio femeie nu a rămas fără atenție, fiecare dintre ele a avut parte de diferite surprize.

Înarmați cu buchete de flori, primarul de Orhei, Pavel Verejanu, și conducerea raionului Orhei au felicitat femeile cu ocazia zilei de 8 martie, zi în care este marcată Ziua Internațională a Femeii.

Inițiativa de a felicita toate doamnele cu această ocazie, devenită deja tradiție în municipiul Orhei, îi aparține președintelui Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: „Vin cu sincere felicitări pentru bunicile, mamele, surorile, fiicele, colegele, deci, tot ce întruchipează femeia. Să știți că noi, bărbații, vă iubim foarte mult și ne străduim să vă facem viața mai ușoară.”

Femeile au rămas surprinse de gestul autorităților locale și spun că, totuși, să primești flori din partea primarului este ceva deosebit.

„Mulțumesc Partidului „ȘOR”, mulțumesc tuturor, îl iubim și avem mare încredere în el!”

„Fericite, că e ziua noastră, a femeilor, să petrecem frumos. Să ne iubească bărbații și sănătate.”

Bărbații din conducerea Orheiului, dar și a întregului raion, le-au urat femeilor să rămână mereu la fel de frumoase.

VICTOR PERȚU, consilier, Consiliul Raional Orhei: „Vreau să le doresc tuturor doamnelor și domnișoarelor să ne fiți alături, să ne fiți sănătoase, să ne fiți frumoase, să aveți parte de tot ce e mai sfânt pe acest pământ și să vi se împlinească visele.”

AVELIN TABARCEA, consilier, Consiliul Raional Orhei: „8 martie – o zi extraordinară. Femeie – ești sfânta sfintelor de pe pământ. Ești ideal nestins. Tu, purtătoare a tuturor grijilor, tu, ochi neadormit.”

Peste 500 de lalele au fost dăruite femeilor din Orhei. Flori din partea primarului de Orhei, Pavel Verejanu, și președintele raionului, Dinu Țurcanu, au primit și femeile din raionul Orhei. Iar fiecare femeie, membră a formațiunii politice din localitățile conduse de primarii Partidului „ȘOR” a primit din partea edililor câte o cutie de dulciuri. Flori și surprize dulci au împărțit toți primarii din partea Partidului „ȘOR” din cele 43 de localități din țară.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

No comment. Faimosul pediatru și prezentator TV, Evghenii Komarovski, despre OrheiLand: Autoritățile „cu mintea trează” nu pot închide parcul | VIDEO