Știrea zilei

Datorită unui consilier al Partidului ȘOR, a fost începută reparația unei străzi din Chișinău | FOTO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei din regiunea Gării Feroviare, în urma demersurilor depuse de consilierul municipal al Partidului „ȘOR”, Valerii Klimenco în care alesul local cerea reparația străzilor Haltei, Pașcani, Negreșteni și Tăbăcăria Veche. Străzile respective nu au mai fost reparate de zeci de ani, scrie partidulsor.md.

La 29 noiembrie 2019, Valerii Klimeno a depus un demers la adresa primarului de Chișinău în care îi cerea să țină cont de solicitările cetățenilor în privința reparației străzilor Haltei, Pașcani, Negreșteni și Tăbăcăria Veche, aflate într-o stare deplorabilă.

Valeri Klimenco menționa că acestea nu au mai fost reparate de zeci de ani.

„Din această cauză, după ploi și ninsori, noroiul ajunge până la genunchi. Iar pentru că pe aceste străzi nu există trotuare, oamenii sunt expuși pericolelor”, menționa Klimenco.

Consilierul a cerut ca autoritățile locale să repare trotuarele și străzile respective.

Consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valeri Klimenko este cunoscut pentru implicarea sa în diferite probleme de interes comunitar. Klimenko este unul dintre inițiatorii unui grup de lucru pentru optimizarea activității Pieței Centrale. Zilele trecute, Klimenko a tras un semnal de alarmă în contextul prejudiciului de milioane adus bugetului municipal în care a fost implicat consilierul socialist, Vasili Chirtoca.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Acoperișul Casei de Cultură din comuna Doina s-a prăbușit. Consilierii socialiști și democrați au împiedicat dorința primarului din partea PP „ȘOR” de a-l repara la timp | VIDEO

Locuitorii comunei Doina, din raionul Cahul, au rămas fără Casa de Cultură după ce acoperișul …