Știrea zilei

Curtea de Apel a respins cererea procurorilor, care au cerut ca Marina Tauber să fie plasată în arest la domiciliu | VIDEO

Magistrații Curții de Apel Chișinău au respins cererea procurorilor anticorupție, care au cerut ca deputatul Marina Tauber să fie scoasă de sub control judiciar și plasată în arest la domiciliu. Măsura de arest expiră la începutul lunii noiembrie. Între timp, deputatul Partidului ”ȘOR”, care este și candidat pentru funcția de consilier în municipiul Orhei, consideră că arestul la domiciliu a privat-o de dreptul de a face campanie electorală și a obține un scor mai mare în alegeri.

Începând cu data de 16 septembrie, mai mult de 2 săptămâni și jumătate, am fost sub arest la domiciliu, ceea ce, așa cum am menționat, mi-a privat dreptul să particip în campanie alături de colegi și, fiind concurent electoral înscrisă în lista orașului Orhei sub numărul 1, și încă odată vă spun cu toată certitudinea că acest lucru poate să influențeze cursa electorală și rezultatele noastre. Nu exclud că noi vom contesta organizarea alegerilor și validarea lor în instanța de judecată, a declarat MARINA TAUBER, candidat la Consiliul local Orhei, Partidul ”ȘOR”

Marina Tauber a fost reținută de procurorii anticorupție la mijlocul lunii septembrie, alături de colega sa, deputatul Reghina Apostolova, după ridicarea imunității. Avocații afirmă că procedura de ridicare a imunității s-a făcut cu încălcări. Partidul Politic ”ȘOR” a declarat că este vorba de o răfuială politică, fapt negat de actuala putere.

  •  
  •  
  • 6
  •  

Citește și

Încă un medic a fost răpus de Covid-19: „Și-a dedicat peste 40 de ani salvând viețile a mii de copii”

Încă un medic a fost răpus de noul tip de coronavirus. Este vorba despre Profesorul …