Știrea zilei

Curtea de Apel a amânat decizia de excludere a candidatului la funcția de primar, la Jora de Mijloc, Sergiu Labliuc | VIDEO

Judecătorii Curții de Apel Chișinău au amânat decizia în cazul tentativei de excludere a candidatului la funcția de primar în comuna Jora de Mijloc, Sergiu Labliuc. Potrivit avocatului lui Labiuc, o decizie în acest sens va fi pronunțată, mâine, la ora 10.00. În timp ce judecătorii examinau probele din dosar, zeci de oameni protestau în fața instituției, cerând justiție corectă!

Protestatarii au scandat Justiție corectă și cer ca Sergiu Labliuc să nu fie exclus din cursa electorală.

Până acum nimeni nu a știut de noi, că umblam prin glod că nici nu putea scoate picioarele din glod, dar acum de un an, ne-au pus satul pe picioare și vrem ca domnul Sergiu să fie cu noi.

Noi cerem dreptate, cerem să ne dea voie și nouă voie la vot, să ne dea voie la dreptatea noastră, să ne expunem părerea și să fie totul după lege. 

Să-l susțină pe Labliuc au venit și reprezentanții Partidului ”ȘOR” care speră că victoria va triumfa.

Eu sunt sigură și sper că în cazul domnului Sergiu Labliuc, instanțele de judecată tot o să aibă parte de o hotărâre corectă și transparentă, a declarat MARINA TAUBER, candidat la Consiliul local Orhei, Partidul ”ȘOR”

Acum ni s-a mai dat o posibilitate să prezentăm probă suplimentară. Avem șanse bune să câștigăm acest dosar, a declarat SERGIU LABLIUC, candidat la funcția de primar, comuna Jora de Mijloc, partidul ”ȘOR”

Sperăm ca instanța, totuși, să înțeleagă care este circumstanța cazului, să primească o decizie echitabilă, a declarat MAXIM SIDORENCO, avocat.

Reprezentantul consiliului electoral de circumscripție din Jora de Mijloc, Alexei Mîrzac, care a depus contestația împotriva lui Sergiu Labliuc, nu a răspuns la telefon pentru o reacție.

Sergiu Labliuc este acuzat că ar fi semnat careva acte, fiind degrevat din funcția de primar.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

PP „ȘOR” continuă să aducă zâmbete pe fețele copiilor din toată țara. Încă două terenuri de joacă au fost inaugurate în sate Maximovca și Dușmani | VIDEO

Partidul Politic „ȘOR” continuă să aducă zâmbete pe fețele copiilor din toată țara. Proiectul, lansat …