Știrea zilei

Crima de la Caracal: Gheorghe Dincă, suspectat de trafic de persoane | VIDEO

Cazul Caracal se complică de la o zi la alta. Potrivit unor surse apropiate anchetei, Gheorghe Dincă, individul care a recunoscut că a ucis două fete, ar fi făcut parte dintr-o reţea de trafic de persoane cu ramificaţii în Italia, Anglia şi Germania, şi ar fi obişnuit să le prezinte proxeneţilor femei din România.

Miercuri au continuat cercetările în locuinţa presupusului criminal, Gheorghe Dincă, unde, potrivit avocatului familiei uneia dintre victime, există mai multe foraje, tuneluri şi puțuri înfundate. Prin urmare, varianta potrivit căreia Dincă ar fi făcut şi alte victime nu este exclusă.Gheorghe Dincă, spun surse apropiate anchetei, ar fi fost în atenţia poliţiştilor din Craiova de dinainte că Alexandra să sune la 112 şi să anunţe că a fost răpită.

Anchetatorii ar fi avut numele lui şi date despre autoturismul pe care îl conducea de cel puţin zece zile, maşina care ar fi fost filată inclusiv de Brigada de Operaţiuni Speciale din Craiova. Aceleaşi surse susţin că bărbatul ar fi fost implicat într-o reţea de trafic de persoane care acţiona în Italia, Anglia şi Germania.

Din grupare ar face parte şi fiul suspectului. Dincă, precizează sursele, era cel care le prezenta traficanţilor diverse femei, iar în schimb primea servicii sexuale. În calculatorul supectului au fost găsite mai multe filme cu caracter sexual şi se verifică şi dacă există imagini cu minore. Gheorghe Dincă are şi un profil pe o reţea socială, care urmează să fie analizat pentru a se vedea dacă nu cumva bărbatul îl folosea ca să găsească eventuale victime.

În acelaşi timp, continuă percheziţiile în curtea casei lui. Cazul de la Caracal a ajuns şi în atenţia preşedintelui Parlamentului European. David Sassoli a scris pe pagina de Facebook ca vocea Alexandrei Măceșanu, care a cerut în zadar ajutor la 112, doare şi îngrozeşte nu numai România, ci întreaga Europă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Rusia: 11 morţi într-un incendiu declanşat într-un imobil unde locuiau muncitori migranţi

Unsprezece oameni şi-au pierdut viaţa marţi, în Rusia, după ce o construcţie de lemn unde …