Știrea zilei

Numărul victimelor tragediei din Habarovsk, în creștere | VIDEO Update

Potrivit ultimelor informații, în incendiul care a izbucnit în această noapte într-o tabără de copii din regiunea Khabarovsk, Federația Rusă, au murit patru copii. Starea celor cinci adulți care s-au ales cu răni, este stabilă. Din cele 26 de corturi de pe teritoriul stațiunii de schi, 20 au ars în întregime.

Numărul victimelor incendiului dintr-un lagăr de corturi pe teritoriul stațiunii de schi „Holdomi” din teritoriul Khabarovsk a crescut la patru. Acest lucru a fost raportat jurnaliștilor de serviciul de presă al guvernatorului și al guvernului din regiune.

O fată de de 11 ani a murit chiar în timpul izbucnirii incendiului, iar alți trei au decedat mai târziu, în terapie intensivă.

În total, pe teritoriul taberei se aflau 26 de corturi iar dintre acestea, 20 au ars în totalitate.

Potrivit autorităților locale, în total, 12 persoane au avut de suferit în urma incendiului: cinci adulți și șapte copii.

Comisia de Investigații a declarat că a fost reținut directorul taberei, Maxim Kuznețov, precum și directorul ”Extreme Service”, Vitaly Burlakov, a cărui companie deține tabăra. Ei sunt suspectați de săvârșirea unei infracțiuni conform articolului din codul penal „furnizarea de servicii care nu satisfac cerințele privind siguranța vieții și sănătatea consumatorilor”, care prevede pedeapsa cu închisoarea de până la șase ani.

Potrivit surselor agenției TASS, incendiul ar fi putut izbucni din cauza funcționării defectuoase a unui încălzitor. Copiii din tabăra de corturi sunt adăpostiți într-o clădire staționară cu două etaje din lemn, pe teritoriul stațiunii de schi. În tabără erau 189 de copii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cetăţenii ruşi au votat: Vladimir Putin va putea candida pentru încă două mandate | VIDEO

Cetăţenii ruşi au aprobat cu largă majoritate reforma constituţională supusă referendumului, permiţându-i astfel preşedintelui Vladimir …