23 februarie 2020, duminică
Știrea zilei

Crește numărul candidaților pentru circumscripția Hîncești | VIDEO Update

Lista pretendenților la fotoliul de deputat din partea circumscripției uninominale nr. 38, Hînceşti, crește! Deja 7 formațiuni politice și-au anunțat candidații pentru această luptă.

Partidului Politic ”ȘOR” l-a înaintat pe vicepreședintele formațiunii, Vitalie Balinschi. Totodată, echipa partidului ”ȘOR” prima și-a înregistrat grupul de inițiativă în Consiliul electoral și a început colectarea semnăturilor în sprijinul candidatului.

Fostul șef al Oficiului teritorial Hîncești al Cancelariei de Stat, Ion Mereuță, este candidatul Partidului Democrat la alegerile parlamentare noi în circumscripția Hîncești. Din partea Partidului Unității Naționale va candida vicepreședintele formațiunii, Vlad Țurcanu.

Liderul Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, este candidatul înaintat de Mișcarea Politică „UNIREA”, iar Partidul Socialiștilor l-a desemnat pretendent la funcția de deputat pe fostul director al Institutului Mamei și Copilului din capitală, Ștefan Gațcan.

Partidul Acțiune și Solidaritate a propus-o pe fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate, iar cei de la Platforma Demnitate și Adevăr – pe Mihai Druță. La Hînceşti vor avea loc alegeri parlamentare noi în data de 15 martie, după ce democratul Alexandru Botnari a renunţat la mandatul de deputat în favoarea fotoliului de primar.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Grație unui consilier municipal din partea Partidului „ȘOR”, o stradă a capitalei va fi reparată | VIDEO

Autoritățile municipale au început lucrările de reparație pe strada Haltei, din regiunea Gării Feroviare, în …