Știrea zilei

COVID-19: Încă două decese, în România. Una dintre victime avea 27 de ani

O tânără, în vârstă de 27 ani, din județul Botoșani a decedat din cauza coronavirus la Spitalu lde Boli Infecțioase „Sf. Parascheva“ Iași, transmite bzi.ro

Aceasta a fost internată în data de 22.03.2020. S-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași. Rezultatul testării din data de 23.03.2020 a fost pozitiv.

Tânăra avea patologie preexistentă de diabet zaharat tip I decompensat.

„Pacienta nu mai putea fi salvată. Avea o patologie asociată, era ventilată mecanic de mai multe zile”, a specificat prof. dr. Carmen Dorobăț, managerul Spitalulu ide Boli Infecțiose din Iași.

Deces 39 este un bărbat, în vârstă de 71 ani, din județul Suceava (contact cu o persoana care a revenit din Austria). În data de 25.03.2020 s-au recoltat probe biologice pentru COVID 19 care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Rezultatul testării din data de 26.03.2020 a fost pozitiv. Acesta a decedat astăzi, la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Secția ATI. Avea patologie preexistentă: tumoră neuroendocrina. HTA. Anevrism de aortă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Banca Mondială avertizează: 60 de milioane de oameni vor ajunge la sărăcie extremă și vor trăi cu mai puțin de 2 dolari pe zi

Până la 60 de milioane de oameni vor fi împinși spre „sărăcia extremă” de către …