Știrea zilei

COVID-19 în Moldova: Numărul total al deceselor a ajuns la 224. 6340 de cazuri de infecție | VIDEO

Numărul deceselor provocate de virusul COVID-19 crește de la o zi la alta. Încă trei persoane au fost răpuse, în ultimele 24 de ore. Potrivit Ministerului Sănătăţii, Muncii și Protecției Sociale, este vorba de doi bărbați, cu vârste cuprinse între 62 și 82 de ani, din municipiul Chișinău și raionul Ceadîr-Lunga, și o femeie de 80 ani, din regiunea transnistreană.

Astfel, numărul deceselor provocate de coronavirus se ridică la 224. Datele mai arată că 244 de pacienți sunt în stare gravă, iar 22 sunt conectați la aparate de respirație asistată. La ora actuală, în Republica Moldova sunt confirmate 6340 de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

În cadrul unei emisiuni televizate, șeful Agenției Naționale pentru Sănătate Publică, Nicolae Furtună, a declarat că majorarea numărului de infecții cu virusul COVID-19, atestată în ultima perioadă, ar fi roadele zilei de 9 mai.

Totodată, Furtună a declarat că nici măsurile de protecție nu sunt respectate de oameni, iar transportul public este supraaglomerat.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …