Știrea zilei

COVID-19 în Moldova. 10 morți. Noua victimă e din stânga Nistrului

O altă persoană din stânga Nistrului infectată cu COVID-19 a decedat. Informația despre deces a fost confirmată pentru Știri.md de surse din cadrul Ministerului Sănătății.

Tot ei ne-au spus că autoritățile din Stânga Nistrului au confirmat decesul, dar informații vor oferi mai târziu, așa cum actualmente analizează cazul.

Totuși, potrivit presei din Transnistria, este vorba despre o tânără de 27 de ani, care în urma testului efectuat la COVID-19 a arătat ieri un rezultat pozitiv. Aceasta se afla într-o stare foarte gravă și suferea de insuficiență renală și pneomonie bilaterală.

Menționăm că conform ultimilor informații, 32 de persoane infectate cu COVID-19 se tratează la Spitalul din Slobozia.

Precizăm că Starea de urgență, instituită în regiunea transnistreană pentru perioada 17 martie – 5 aprilie, a fost prelungită până pe 1 mai.

Totodată, în cadrul briefingului de azi-dimineață, Dumbrăveanu a anunțat că în R. Moldova s-a înregistrat încă un deces. Este vorba despre un bărbat de 79 de ani.

Astfel, numărul persoanelor decedate în R. Moldova ajunge la 10 cazuri.

Precizăm că actualmente în R. Moldova avem înregistrate 591 de cazuri confirmare cu COVID-19.

Știri.md amintește că, începând cu 25 martie, este limitată mișcarea populației în municipii, orașe și centre raionale pentru a preveni infecția cu coronavirus.

Menționăm că pe 17 martie, Parlamentul de la Chișinău a declarat stare de urgență națională în legătură cu situația epidemiologică, până la data de 15 mai.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un bărbat s-a electrocutat mortal într-un parc de distracție pentru copii din apropierea capitalei

Un bărbat în vârstă de  46 de ani s-a electrocutat în această dimineață într-un parc …