28 martie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Coronavirus: Numărul persoanelor infectate, în creștere după ce s-au raportat sute de cazuri într-o închisoare

Autoritățile din Hubei au raportat vineri 631 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, după ce au inclus în informări 271 de deținuți dintr-o închisoare din provincie, care au fost infectați cu COVID-19. În total, în sistemul penitenciar din China sunt raportate peste 500 de cazuri, informează CNN.

Conform ultimelor date, la nivel mondial au fost raportate peste 76 600 de cazuri, iar cel puțin 2200 de persoane au murit. Dintre acestea, 11 decese au fost raportate în afara Chinei, transmite presa română.

Numărul persoanelor infectate cu coronavirus a crescut alarmant și în Coreea de Sud, țară care a raportat peste noapte 52 de cazuri noi, ajungând în total la 156 de cazuri.

O sectă din Coreea de Sud a fost identificată ca focar de infecție cu coronavirus, cel puțin 39 de cazuri din cele 156 raportate, fiind persoane care au avut legătură cu grupul respectiv.

Până vineri, în afara Chinei, bilanțul arată peste 1200 de cazuri de infecții cu COVID-19.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Panică în showbizz-ul rusesc: Mai multe vedete, care s-au aflat la aceeași petrecere cu Lev Leșcenko, ar putea fi infectate cu coronavirus

Panică în showbizz-ul rusesc. Mai multe vedete din Rusia ar putea fi infectate cu noul …