Știrea zilei

Coronavirus în R. Moldova: Două persoane din cele patru transportate de la Leușeni, internate în spital

Două persoane dintre cele patru suspectate de coronavirus la punctul de trecere a frontierei Leușeni au fost internate în Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău. Informația a fost confirmată pentru DESCHIDE.MD de către șeful spitalului, Serghei Vasilița.

Patru persoane suspectate că ar fi fost infectate cu noul tip de coronavirus au fost transportate la Spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” din Chișinău, după ce au au fost supuse mai multor controale în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

În autocarul care revenea în Republica Moldova din Italia se aflau 32 de persoane, toate fiind supuse unor verificări. Rezultatele acestora au arătat că două pasagere aveau stare subfebrilă, motiv pentru care a fost solicitată intervenția ambulanței. Ajunși la fața locului, medicii au decis transportarea acestora la Spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”, din Chișinău.

Totodată, reprezentantul PF ne-a mai spus că în același punct de trecere a frontierei, doar că în alte mijloace de transport, au mai fost identificate două persoane cu stare subfebrilă, fiind, de asemenea, transportate la același spital de boli infecțioase.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …