Știrea zilei

Consiliul Politic Național al PDM s-a întrunit în ședință. Ce urmează să se decidă

Consiliul Politic Național al Partidului Democrat din Moldova (PDM) s-a reunit în ședință, cu puțin timp în urmă, potrivit unui comunicat emis de serviciul de presă al PD.

După ședință, conducerea PDM va organiza un briefing pentru presă la ora 13:00, pentru a oferi detalii despre subiectele discutate, scrie Unimedia.

De menționat că președintele de onoare al PD-ului, Dumitru Diacov, a anunțat zilele trecute precum că subiectele ce vor fi dezbătute sunt legate de treburile interne ale partidului, însă se vor cere și unele demisii.

În cadrul Consiliul Național Politic al partidului, urmează să se decidă data când va fi convocat Congresul Republican pentru a decide cine va fi noul lider al PDM.

Ieri, 24 iunie, Vlad Plahotniuc a anunțat că pleacă din funcția de președinte al Partidului Democrat, însă nu va renunța la mandatul de deputat, iar o decizie în acest sens o va lua cu locuitorii raionului Nisporeni, care l-au votat.

Ulterior, Președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a venit cu un comentariu prin care salută decizia lui Vlad Plahotniuc de a pleca de la șefia PD-ului și susține că nu pretinte de a prelua funcția de lider al democraților.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …