11 ianuarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Concert grandios la OrheiLand. Surpriza serii a fost renumitul interpret rus Mihail Șufutinski | VIDEO

 Închiderea sezonului la OrheiLand a culminat cu un grandios concert, la care au fost prezenți mii de oameni. Pe scenă au evoluat interpreți autohtoni, iar surpriza serii a fost renumitul interpret rus Mihail Șufutinski, care a încântat orheien ii dar și oaspeții cu piesele sale atât de cunoscute de toți! Oamenii s-au distrat de minune și au rămas plăcut surprinși de acest eveniment, care și de această dată a fost unul de pomină, pregătit cu multă dedicație de către organizatori

Interpretul rus Mihail Șufutinski, însoțit de 4 dansatoare care au sclipit pe scena, a încununat închiderea sezonului la OrheiLand cu cântecele sale îndrăgite. Sufutinski a interpretat șlagăre cunoscute, care răvășesc memoria ascultătorului, aducând aminte de momente emblematice din viața fiecăruia.

Vestitul interpret a fost cucerit de publicul receptiv care a cântat împreună cu el cele mai cunoscute și frumoase melodii. Ba mai mult, într-un interviu în exclusivitate pentru postul nostru de televiziune, Șufutinski a declarat că adoră Republica Moldova și că își dorește să stea mai mult pe teritoriul țării noastre.


Mă bucur că am ajuns în sfârșit în Moldova, de mult timp nu am fost aici. Îmi pare rău că de această dată voi avea o vizită fugitivă, am venit, am susținut concertul și am plecat. Pentru mine este puțin, aș fi vrut să mă aflu aici mai mult, a spus MIHAIL ȘUFUTINSKI, interpret.

Oamenii impresioanți ne-au spus că au venit de la zici și sute de kilometri doar pentru a participa la concertul de amploare și pentru beneficia de ocazia de a-l vedea pe cunoscutul și faimosul interpret rus. Totodată, ei au adus sincere mulțumiri organizatorilor dar și cântărețului.

Prezentă la grandiosul eveniment, Diana Memeț, primarul interimar al municipiului Orhei, a adus mulțumiri tuturor celor care au vizitat OrheiLand-ul. Totodată, edilul a adus la cunoștință că cel mai mare parc de distracție din țară nu-și închide porțile pentru vizitatori.


Acest loc minunat arată nemaipomenit, atât ziua- cât și noaptea, atât vara – cât și iarna, este minunat oricând ai veni aici. Da, într-adevă r, nu se închide OrheiLand-ul, doar închidem sezonul estival și mergem mai departe, a declarat DIANA MEMEȚ, primar interimar, mun. Orhei.

Oaspeții prezenți la OrheiLand au admirat și formație DoReDos, care, la fel a avut o evoluție irepetabilă!

Am avut o deosebită plăcere să fim astăzi alături, aici la Orhei și să cântăm la încheierea sezonului. Suntem foarte bucuroși tot timpul când venim la Orhei. De aceea, mulțumim tuturor pentru aceste emoții pozitive care le-am avut și noi și le-am oferit și publicului, au declarat membrii  FORMAȚIEI DOREDOS.


Amintim că, parcul de distracții ”Orheiland” în acest sezon a fost vizitat de peste un milion de oaspeți.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Salariul medicilor și a personalului medical se va majora | VIDEO

Salariul medicilor și a personalului medical va crește cu 10 la sută. La finele anului …