22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Concert de zile mari, la Taraclia. Colectivele artistice din raion i-au felicitat pe locuitori cu ocazia sărbătorilor de iarnă | VIDEO

Colectivele artistice din Taraclia i-au felecitat pe cetățeni cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Iar cadoul lor a fost un concert deosebit. De pe scena Casei de Cultură au răsunat nu doar cântece populare, artiștii au interpretat compoziții de iarnă contemporane.

Pe scena Casei de Cultură din Taraclia, au evoluat peste 50 de artiști: atât copii, cât și adulți. Fiecare a felicitat oaspeții cu ocazia sărbătorilor de iarnă în felul său: unii au cântat, alții au dansat energic. Artiștii s-au pregătit pe tot parcursul anului, iar în rezultat au obținut un repertoriu divers.

”Da, într-adevăr e frumos. Să le dea Domnul sănătate tuturor și toți să se străduie pentru Taraclia.”

Toate cele bune, sănătate, fericire, dragoste!”

Micuța Xenia cu siguranță în viitor va cuceri inimile a sute de admiratori. Ea adoră scena și și-a împărtășit cu drag emoțiile, totodată urându-le locuitorilor Taracliei un An Nou fericit.

XENIA CARA, locuitoare Taraclia: ”Fericire, sănătate, să nu vă îmbolnăviți niciodată. Desigur, eu am dansat! Îți place să dansezi? Desigur! Ador! Îmi taie respirația!”

Și ce fel de sărbătoare fără Moș Crăciun și Fulguța? Ei le-au urat celor prezenți împlinirea tuturor dorințelor și spor pe tot parcursul anului 2020.

MARINA CARAMALAC, dir. artistic Casa de Cultură, Taraclia: ”Pe această scenă am sărbătorit astăzi și Revelionul, și Crăciunul, și Anul Nou pe vechi.  În repertoriul concertului au fost cântece de Anul Nou, dar ca să diluăm atmosfera am inclus și piese vesele. În deschidere am urat după toate obiceiurile orașului nostru.”

O interpretare plină de viață, veselă, iar cel mai important din adâncul sufletului – iată secretul unei evoluări de succes.  De asta s-au convins spectatorii care au aplaudat pentru toate cele câteva zeci de compoziții.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă 15.000 de euro din bugetul de stat pentru CEDO să radieze de pe rol câteva dosare

Curtea Europeană a Drepturilor Omului a pronunțat deciziile de radiere de pe rol în cauzele …