22 ianuarie 2020, miercuri
Știrea zilei

Componența Biroului Permanent al Parlamentului, modificată | VIDEO

Componența Biroului Permanent al Parlamentului a fost modificată. Decizia a fost luată astăzi, în cadrul ședinței Comisiei juridice numiri și imunități. Astfel, conform noilor schimbări, din componența Biroului Permanent doi membri din Blocul ”ACUM” au fost excluși, iar lista a fost completată cu un deputat democrat și unul socialist.

Potrivit modificărilor efectuate, socialiștii vor avea patru membri în Biroul Permanent și nu trei, cum era până în prezent. Democrații vor ocupa trei fotolii în organul de lucru al Legislativului sau cu un membru mai mult decât anterior. PAS și PPDA au rămas cu câte un membru, având câte doi până acum.

Partidului ”ȘOR” îi revine un fotoliu de membru al Biroului Permanent.

Deputatul socialist Vasile Bolea a declarat că modificările au fost efectuate în conformitate cu regulamentul Parlamentului și au fost necesare deoarece s-au luat în calcul proporțiile existente la ziua de azi în Parlament.

Ulterior, deputatul PPDA, Alexandru Slusari a declarat că urmează să se modifice și componența unor comisii parlamentare. Decizia finală urmează să fie votată în cadrul ședinței Parlamentului care este planificată pentru ora 15:00.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Foștii președinți de Parlament ar putea să nu mai fie scutiți de plata serviciilor comunale

Foștii președinți de Parlament ar putea să nu mai beneficieze de înlesniri la plata pentru …